lørdag den 22. maj 2010
mandag den 10. maj 2010
Cream Cheese Frosting
60 g blødt smør
125 g flormelis
1 tsk vaniliesukker
100 g neutral flødeost - fx Philadelphia
Det hele røres sammen til en luftig masse. Drop evt vaniliesukker og tilsæt istedet lidt citronsaft eller hindbær/jordbær pure.
Denne frosting bliver dejlig fast og "smelter" ikke ligesom smørcreme kan gøre. Det gør den noget lettere at arbejde med.
125 g flormelis
1 tsk vaniliesukker
100 g neutral flødeost - fx Philadelphia
Det hele røres sammen til en luftig masse. Drop evt vaniliesukker og tilsæt istedet lidt citronsaft eller hindbær/jordbær pure.
Denne frosting bliver dejlig fast og "smelter" ikke ligesom smørcreme kan gøre. Det gør den noget lettere at arbejde med.
lørdag den 1. maj 2010
Smørcreme med chokolade
Smørcreme til pynt
100 g chokolade
60 g flormelis
4 pastauriseret æggeblommer
100 blødt smør
0,5 dl mælk
æggeblommer og flormelis piskes luftigt.
smeltet chokolade (skal være afkølet/kold) og smør røres i sammen med mælken.
Man kan bruge alle slags chokolade, fx toblerone eller hvid chokolade. fodelen med hvid chokolade er at den kan farves med pastafarver. Jeg plejer at sætte smørcremen i køleskabet i et kvartes tid før brug, så er den mere fast.
Da det er en smørcreme kan den godt "smelte" lidt hvis kagerne står ude.. Jeg opbevarer dem derfor altid i køleskabet. Får man gæster kan man fint pynte kagerne dagen før og servere næste dag.
100 g chokolade
60 g flormelis
4 pastauriseret æggeblommer
100 blødt smør
0,5 dl mælk
æggeblommer og flormelis piskes luftigt.
smeltet chokolade (skal være afkølet/kold) og smør røres i sammen med mælken.
Man kan bruge alle slags chokolade, fx toblerone eller hvid chokolade. fodelen med hvid chokolade er at den kan farves med pastafarver. Jeg plejer at sætte smørcremen i køleskabet i et kvartes tid før brug, så er den mere fast.
Da det er en smørcreme kan den godt "smelte" lidt hvis kagerne står ude.. Jeg opbevarer dem derfor altid i køleskabet. Får man gæster kan man fint pynte kagerne dagen før og servere næste dag.