tag:blogger.com,1999:blog-5574966446863315586.post997612849293746824..comments2024-02-04T03:30:59.790-08:00Comments on Frk Cupcake: Overtræk af flødebollerFrk Cupcakehttp://www.blogger.com/profile/01936718490593256360noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-5574966446863315586.post-31830519372499913402013-11-20T07:55:16.637-08:002013-11-20T07:55:16.637-08:00Jeg stiller dem på en æggedeler - der står bollen ...Jeg stiller dem på en æggedeler - der står bollen på tynde tråde og så går der ikke så meget chokolade til spilde. Chokoladen hælder jeg over med en sovseske :-)Carina Dührhttps://www.blogger.com/profile/05366300890390142771noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5574966446863315586.post-51629967176547243892013-03-31T12:40:15.372-07:002013-03-31T12:40:15.372-07:00Må jeg spørger hvor du køber Crisco Henne?Må jeg spørger hvor du køber Crisco Henne?Elanahttps://www.blogger.com/profile/07809361155667302340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5574966446863315586.post-74127638173122605422013-02-23T12:23:06.797-08:002013-02-23T12:23:06.797-08:00God metode jeg ville helt sikkert prøve denGod metode jeg ville helt sikkert prøve denAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5574966446863315586.post-1645133340547122172012-05-13T03:22:27.235-07:002012-05-13T03:22:27.235-07:00Det med problemet med den hvide overflade skyldes ...Det med problemet med den hvide overflade skyldes ikke at chokoladen kommes i køleskabet. Det handler om at chokoladen skal tempereres inden den bruges til overtræk. se http://www.axoco.dk/Forside/Opskrifter%20og%20tips/Temperering%20af%20chokolade.aspxJeanettnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5574966446863315586.post-61768798104074502962012-03-16T08:28:20.373-07:002012-03-16T08:28:20.373-07:00Hvad chokolade bruger du til at overtrække dine fl...Hvad chokolade bruger du til at overtrække dine flødeboller med? syntes det jeg har prøvet ødelægger dem i facon, da det er for tungt...Charlottenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5574966446863315586.post-30201286418897750892011-12-04T22:32:50.685-08:002011-12-04T22:32:50.685-08:00rart at bygge Jeg kunne godt lide detaljer!rart at bygge Jeg kunne godt lide detaljer!overtrækhttp://www.havemekka.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5574966446863315586.post-44640429730266573232011-05-23T13:22:15.907-07:002011-05-23T13:22:15.907-07:00Hej Camilla og Gitte.
Ja det er en smart metode - ...Hej Camilla og Gitte.<br />Ja det er en smart metode - jeg synes ihvertfald den fungerrer.<br />så det er bare igang med flødebolle producering.. de bringer stor lykke :)Frk Cupcakehttps://www.blogger.com/profile/01936718490593256360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5574966446863315586.post-6462860357073111152011-05-23T11:56:18.097-07:002011-05-23T11:56:18.097-07:00Smart metode. Jeg plejer altid at stå og fedte med...Smart metode. Jeg plejer altid at stå og fedte med at få overtrukket med chokolade, skal da helt sikkert prøve denne måde næste gang. Måske det ligefrem skulle være en grund til at lave flødeboller igen ;)Gittehttp://www.kagemagi.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5574966446863315586.post-39478174754887753392011-05-22T08:48:58.154-07:002011-05-22T08:48:58.154-07:00Det er længe siden jeg har lavet flødeboller sidst...Det er længe siden jeg har lavet flødeboller sidst, og jeg husker godt bøvlet med at overtrække dem. Jeg hælder også chokoladen over, men din beskrivelse gør det vist lige lidt nemmere - jeg må snart lave nogle igen!<br />Tak for inspiration:-)Camillahttps://www.blogger.com/profile/07513588208018132700noreply@blogger.com