Sidst jeg lavede dem, lavede jeg dem med lakridssirup fra Johan Bülow. drysset med rålakrids pulver bagefter.
Her ses lakridssirup og rålakrids pulver.
Jeg dryssede også nogle med frysetørret hindbær
Nogle blander lakridsen i marengsmassen.. jeg synes farven bliver ret uappetitlig. Så jeg tog min ske og tog noget lakridssirup i baner i sprøjteposen..
Det gør ikke noget at det ikke bliver perfekt. jeg lavede 3 baner nede i posen.
Man kan bruge den samme metode med pastafarver og frosting når man dekorerer cupcakes
Bagefter kom jeg marengsmassen ned i posen, og så var jeg klar til at sprøjte.
Jeg brugte tyl 1M fra Wilton
Her kan man se hvordan lakridssiruppen ser pæn ud blandet med marengsen
Her er de kommet ud af ovnen efter ca 1 times bagning
Husk at drysse med rålakrids før bagning.
Kyskager med lakridssirup er en smule klistret selv efter bagning..
Det gør at de ikke er gode at gemme men skal serveres samme dag som man har bagt dem
Jeg dryssede også med frysetørret hindbær.
Desværre mistede kyssene meget af den røde farve efter 1 time i ovnen,
men de smagte godt :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar