I sidste uge kom mine forældre forbi, så havde jeg en anledning til at bage lidt. Jeg bagte fedtfattige fastelavnsboller fra Anna Larsen. Jeg har bagt dem før, for de smager rigtig godt og er nemme at klaske sammen.
Jeg havde en pose pistaciemasse fra odense marcipan og en klat nougat fra konfektlavningen. Det kom i nogle af bollerne. Det er virkelig nemt og smager godt! man kan også komme syltetøj i nogle, revet marcipan eller chokolade rester.. Så er de selvfølgelig ikke så fedtfattige længere ;)
Nemt og lækkert fyld til en snasket fastelavnsbolle
Jeg pensler altid mine boller med kaffe før bagning..
Det giver en flot overflade og gør dem svampede
nybagte fastelavnsboller med kakaoglasur og frysetørret hindbær.
Hvis man vil fryse bollerne skal der ikke glasur på.
De er bedst samme dag som de er bagt eller dagen efter.
Her pyntet med krokant hasselnødder :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar