fredag den 10. juni 2011

Sommerfugle af rispapir


Idag skulle jeg pynte de rabarber muffins jeg lavede igår - og da Dr Oekter har sendt mig lidt vareprøver, besluttede jeg mig for at afprøve deres vanille kage Mousse. Jeg må indrømme at jeg ikke synes smagen var ret god, men i en snæver vending er det MEGET let pyntning.. og hvis man tilsætter lidt blendet bær eller lidt pulverkaffe, tror jeg at smagen bliver ok. Jeg glæder mig til at afprøve moussen med jordbær og chokolade smag.. Jeg skal nok vende tilbage med en smagsvurdering af disse.
Alle disse fine spiselige sommerfugle er printet på rispapir med spiseligt blæk.. jeg har gået og ventet på dem i knap 3 uger, og var bekymret for om de nogensinde dukkede op.. De er købt fra denne hjemmeside i USA - og jeg var heldig at pakken endnu engang ankom uden ekstra told og gebyrer :)
Jeg Har bestilt den for at se kvaliteten, da jeg overvejer at bruge nogle på den bryllupskage jeg skal lave til min bror i Juli. Og efter at have modtaget sommerfuglene er jeg bestemt ikke afvisende for at der kommer et par stykker på kagen.
Cupcakes'ne på billederne er rabarber muffins pyntet med Dr Oekter's vanille Mousse. Jeg har blandet 2/3 kokos og 1/3 mandelmel og drysset det ud over cupcakes'ne. Herefter har jeg placeret en lille flyvende sommerfugl på hver :) 

4 kommentarer:

 1. Enig mht. smagen på dr. oetker kagemousse. Den er meget kunstig efter min mening. Tror dog du har ret mht. til og tilsætte lidt bær o.lign. men ja, meget hurtig løsning. Jeg har kun fået smagt på chokolademoussen so far. Flotte sommerfugle BTW :-)

  SvarSlet
 2. Jeg har også købt disse sommerfugle men da jeg tog kagen ud af køleskabet var de blevet helt "slappe".Har du prøvet det?.


  0

  SvarSlet
 3. Ja de klasker sammen i køleskabet/ved fugt.. da de jo er lavet af tyndt papir.. så de skal sættes på lige før servering :)

  SvarSlet
 4. hej frkcupcake kan man købe Dr. Oekter kage mousse hele året rundt eller er det kun i julen?

  SvarSlet