MMmmmm så fik jeg sammensat den helt rigtige rababer muffin - hvor det sure komplimenterer det søde.
I denne opskrift er der både kokos, mandelmel og hvid chokolade.. alt det bedste :)
Muffinen bliver dejlig svampet og smager svagt af marcipan og kokos.. og indimellem får man lige en mundfuld syrlig rabarber. Muffinen vil smage skønt med en klat vanilleis eller cremefraice - Eller bare helt som den er.
Opskrift
22 stk
(Blandes i en skål)
3 æg
3 dl creme fraice
1 dl olie
(Blandes i en skål)
200 gram rørsukker
50 gram brun farin
2 tsk vanillesukker
1 tsk bagepulver med top
250 gram mel
50 gram kokos
50 gram mandelmel
1/2 tsk kanel
(vendes i til sidst)
175 gram tynde rabarber skåret i ca 1 cm stykker
150 gram groft hakket hvid chokolade
- Det våde vendes i det tørre og mixes med en el-pisker
- Chokolade og rabarber vendes i
- Bages ved 200 grader i 12-15 min
Den røg lige på to-do listen, de ser vildt lækre ud...
SvarSletHilsen Jannie
som heldige smagsdommer på disse muffins, må jeg sige: ja tak.. mums!
SvarSletTak Lene :)
SvarSletHvor er de bare gode, tak for opskriften!
SvarSlet