søndag den 3. april 2011

Jyttes Brownie's

Den her opskrift har jeg fået af min Tante, som er fantastisk i et køkken.. Jeg har lavet disse Brownie et utal af gange, og de er altid en stor succes.. Derfor synes jeg i også skulle have glæde af opskriften.

Opskrift
ca 40 stk - laves i en bradpande 20x30 cm

250 g smør
150 g mørk chokolade
4 æg
3 dl sukker
2.5 dl mel
3 spsk kakao
200 g valnødder og/eller hasselnødder

- Smør og chokolade smeltes ved svag varme i en gryde
- Æg og sukker piskes let og luftigt
- Det afkølede Smør/chokolade vendes i æggemassen
- Mel og kakao vendes i
- Nødder vendes i

Bages i 15 - 20 min ved 175 grader.
Bagetiden afhænger af din ovn, prøv at mærk dig frem.. når den virker lidt fast skal den ud.

OBS: Jeg har før bagt kagen for meget da den ikke virkede fast nok efter de 15 - 20 min.. Men når den køler af bliver den fast - så stol på dit ur :)

Kagen afkøles og skæres ud i små firkanter, derefter kommes kagen på køl så den bliver helt kold.. den er mindst ligeså god dagen efter, efter en nat i køleskabet.



Denne er bagt i en lidt større form og skåret ud i større stykker


Her er der 150 g skumfiduser i dejen
Den blev bagt 23 minutter

4 kommentarer:

  1. umm de ser lækkere ud !!!

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  2. Hvor ser de bare gode ud :-) glæder mig til at prøve at bage dem.
    Jeg er blevet fast læser på din blog:)
    Mvh. Sofie

    SvarSlet
  3. De smager også virkelig godt - og er så nemme at lave..
    @Sofie - det er jeg glad for :)

    SvarSlet
  4. JA - de var godt nok fantastiske - og lige den rette konsistens - mums med mums på!
    kh Rebecca

    SvarSlet