torsdag den 5. maj 2011

Cake pops - Cupcake formEndnu en god dag - pakkeposten kom endelig med min længe ventet pakke fra USA. Jeg har bestilt en 3D form til at lave cake pops cupcakes.
Jeg har før prøvet at lave cake pops cupcakes uden brug af forme.. men de er aldrig blevet særlig pæne.. Derfor besluttede jeg mig for at bestille 3D formen - og jeg kan ikke vente med at afprøve den.
Jeg har købt den på mylittlecupcakepop, jeg bestilte 2 for at have en ekstra og kom af med 216 kr inkl forsendelse.. Jeg var heldig at der ikke kom told på, havde jeg egentlig regnet med.. men min pakke gik fri :)

10 kommentarer:

 1. Hejsa :)

  Hvor er de fine :)

  Jeg forstår dog ikke helt, hvordan de bruges?

  De bedste hilsner fra
  Anita
  PS. Der er giveaway på mig blog - Klik her

  SvarSlet
 2. Hej Anita
  Man kan åbne den lille cupcake.
  så man triller ganske enkelt en rund kugle, putter dejen indeni cupcaken, trykker den sammen/lukker den - fjerne det overskydne dej rundt i kanten på den lukkede cupcake, åbener igen.. og wupti man har en sød lille cupcake man kan tage ud af formen.. du kan se helt udførligt hvordan man gør på den hjemmeside hvor jeg har købt den.. du kan trykke på linket i mit indlæg :)

  SvarSlet
 3. Wauw, hvor er den bare fiin. Heldigt den ikke blev snuppet i tolden. iiih altså, mere af den slags til DK taaak :)

  SvarSlet
 4. Hej frk. cupcake

  Jeg er en ung kvinde på 21, og har egentlig ikke bagt så utrolig meget før,. jeg kan godt bage så det er ikke problemet, men elsker at dekorere . så må sige at jeg synes din side her er fantastik! har prøvet nogle af dine opskrifter og brugt nogle at dine tips, og det fungere bare super, så Tusind tak for det, og bliv endelig ved med det hele her, kigger her jævnligt :D

  Hilsen Anja Mai

  SvarSlet
 5. Hej Anja Mai
  Jeg er rigtig glad for du kan bruge min blog.. Jeg skal nok blive ved med at sende opskrifter og fif ud :)
  Kh Katrine

  SvarSlet
 6. Hej!
  Hvis du får lyst til at sælge den ene, så send en mail til rebecca.frederiksen@gmail.com (eller kontakt mig via rebeccaskager.blogspot.com)

  Jeg er super interesseret!

  SvarSlet
 7. Hej Rebecca.
  Jeg vil desværre gerne beholde begge selv - så har jeg en ekstra hvis den ene går i stykker :)

  SvarSlet
 8. Hej!
  jeg er lige startet i denne kageverden - og hvilken verden :-)))
  du laver nogle skønne ting.
  vil lige høre om man måske kunne lave cake pops af amerikansk banankage med lidt chokolade ganache til at holde det sammen med. Datteren er ikke meget for smør- og cream cheese frosting. har læst at sådan en amerikansk banankage er rimelig fast i det så har måske ikke brug for så meget at holde sammen med.
  på forhånd tak for hjælpen.
  Hilsen Merete

  SvarSlet
 9. Hej Merete
  Nu kender jeg ikke lige de opskrifter du vil bruge, men ingredienserne i cake pops er jo bare smuldret kage og en creme til at holde det hele sammen :) så jeg synes din ide lyder lækker og helt klart brugbar. bare husk at massen ikke bliver for tør, bland lidt kage i af gangen, og rør.. "Dejen" må godt være lidt klistret.
  Held og lykke :)

  SvarSlet
 10. Vil da bare lige fortælle jer at formen kan købes hos specialkøbmanden. mener at jeg gav kr. 48,- stk.

  Har dog ikke prøvet den endnu :o)

  Hilsen Trine

  SvarSlet