mandag den 2. maj 2011

Cake Pops - Oreo Opskrift
Her kommer verdens nemmeste opskrift til cake pops "dej", OG den smager rigtig rigtig godt.. dog er den noget dyre at lave end hvis man bruger opskriften "nem chokolade smørcreme blandet med kagerester/chokoladekage".

Opskrift

2-3 pakker Oreos kiks (alt efter hvordan man ønsker konsistensen)
1 pk neutral smørost

Fint hak Oreos kiksene i en minihakker og ælt krummerne sammen med smørosten.
Tril kugler på størrelse med en lille golfbold og stil dem i køleskabet i ca 20 min.
Form derefter dine cake pops eller stik dem ud og overtræk dem med chokolade.

God Fornøjelse :)

7 kommentarer:

 1. Skal lige forstå det helt rigtigt :) ... Denne 0reo "dej" blander du den sammen med en kage rest, eller er det noget du overtrækker kageresterne med og så til sidst overtrække mer candy melts? :)

  SvarSlet
 2. Hejsa
  Denne opskrift er en hel færdig "dej" - man kan trille kugler af den eller forme noget sjovt og så derefter trille det i krymmel eller overtrække dem med chokolade.
  hvis man vil lave en billigere udgave (oreos er lidt dyre) kan man bage en chokoladekage fx og smuldre den i "nem chokolade creme".. for så derefter at trille kugler og overtrække med chokolade.
  det smager også rigtig godt.. og man får en større og billigere portion dej :)

  SvarSlet
 3. Hejsa - nu har jeg lavet de her oreo pop cake. Og de er bare super og meget børnevenlige :-) men kom til at tænke på hvordan man bedst opbevarer dem idet der er flødeost i. Er det bedst i køleskabet ? Hvis ja hvad så med chokoladen bliver den ikke 'grå' ?
  Tak for svar på forhånd :-) super side :-)
  Mvh Mina

  SvarSlet
 4. Hej Mina
  Undskyld mit sene svar, havde simpelthen overset dig :(
  Jeg opbevare altid mine cake pops i køleskabet, og har aldrig haft problemer med at chokoladen bliver grå.. vent med at sætte dem i køleskabet før de er tørre og husk at tempererer dit chokolade. Det kan du læse om mange steder på nettet hvordan man gør det - hvis du altså vil have et perfekt resultat :)

  SvarSlet
 5. Glæder mig skal have det på fredag MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMS <3 tak for alt frk cakepop

  SvarSlet
 6. Hvis chokoladen bliver grå, kan man give den en tur med føntørreren, så bliver den fin brun igen :)

  SvarSlet
 7. Hej......hvor længe før, de skal bruges, kan man lave dem ? Hvor mange popcake får du ud af denne opskrift.Vil lave både barbiekage og cupcake til mit barnebarns 4 års fø´sdag. Tak for die dejlige opskrifter og beskrivelser :-) Hilsen Birgit

  SvarSlet