torsdag den 18. oktober 2012

Dejlig post

Jeg har de seneste dage modtaget 2 dejlige pakker med posten.
Jeg er på Dr. Oetkers "blogger liste" Det betyder at jeg er så heldig at få tilsendt nyheder når de lancerer nye produkter. Idag modtog jeg blandt andet deres nye vanilje twister med 5 tørret vanillestænger - og jeg er allerede fan.. Kværnen er rigtig nem at bruge, og duften af vanille er fantastisk når man har "kværnet" noget. Jeg har brugt den til pandekager i aften.

Jeg fik også en del poser med deres julekrydderi - jeg glæder mig især til at lave honninghjerter. Jeg har også en ide om at lave mini kagemænd og kagekoner jeg vil bruge som pynt på jule cupcakes.


Dr Oetker medsendte også et lille opskriftehæfte som jeg tror man kan få i de butikker der forhandler Dr Oetker. Ellers har de mange gode opskrifter på deres hjemmeside 


Man kan nu også få små fine blomster til sine cupcakes, hvis ikke man vil lave dem selv :)


TOMS sendte mig en pakke med 3 plader af deres nye 80% EKSTRA chokolade.
Jeg brugte noget af chokoladen i søndags da jeg lavede muffins med flydende indre.
Chokoladesmagen er rigtig kraftig men stadig rund, og passede rigtig godt til denne dessert. 
Jeg vil ikke anbefale at man køber chokoladen til at spise "ren" dertil er den efter min smag for bitter. Men i bagværk er den ikke mindre end genial.

Så til noget andet.. Jeg nærmer mig kraftigt de 150 faste læsere.. juhuuuu :) Og derfor kommer der som lovet en give away når det magiske tal rammes. Jeg har fået sponsoreret en rigtig flot "gave" af dinkage som er en online butik med alt til bagning af kager. 
Så hold øje med bloggen - så du kan være med i min give away


2 kommentarer: