lørdag den 12. april 2014

Påskeæg med Lakrids

Disse æg laver jeg hvert år, og også i konfekt udgave til jul. Jeg elsker konsistensen af marcipan blandet med lakridssirup - og derefter fyldt med mini lakrids for til sidst at overtrække med hvid chokolade og drysse med rå lakrids og list syrligt frysetørret hindbær. 
Jeg har brugt Johan Bülow salt lakridssirup og rålakrids. De små lakridser er fra NETTO :)
Smag på marcipanen hen ad vejen, mine mål er vejledende. 

Opskrift
10 æg
240 gram marcipan
Ca 2 tsk lakridssirup
Ca tsk rå lakridspulver
Hvid chokolade til overtræk
Lidt frysetørret hindbær



1) rul et æg
2) skær det over på midten
3) tryk et lille hul i det ene halve æg og put lidt lakrids indeni
4) sæt det andet halve æg ovenpå som "låg"
5) rul ægget i hånen så de hænger godt sammen





Opbevar æggene ved ca 12 grader i en lukket kagedåse.
Eller pak dem ind i fine cellofan poser og giv dem væk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar