søndag den 15. maj 2011

Bounty cupcakes





Det er efterhånden en lille uge siden sidste indlæg på min blog.. Men det er ikke fordi jeg ikke har bagt, jeg har kæmpet med at sammensætte den rigtige "bounty cupcake" og det skulle altså tage 3 forsøg og en del frustrationer.. MEN resultatet blev en opskrift jeg kan stå ved - og en cupcake med god smag og god konsistens.

Jeg har kigget på mange amerikanske hjemmesider for at få inspiration.. her laver mange Bounty cupcakes ved at lave en vaniliegrunddej, erstatte mælken med kokosmælk og putte godt med kokos i dejen.. Jeg synes hurtigt dejen bliver for tør, smuldrende og for sød.. så her kommer altså mit bud.

Opskrift
ca 20 stk

3 æg
2 dl creme fraice
1 dl kokosmælk
1 1/2 dl olie eller smeltet smør/margarine


260 g sukker
300 g mel
3 spsk kokos
1 knsp salt
1 tsk bagepulver

4 dobblet Bounty
(hakket groft)

Bland det våde i en skål og det tørre i en anden.. vend derefter det våde i det tørre.
til sidst vendes Bounty i.
Bages ved 200 grader i 13-16 min.

OBS: husk ikke at bage dem for længe.. de skal bare lige akkurat være gyldne på toppen. ellers bliver de nemt tørre.

OBS: Hvis du ikke vil pynte dem med en frosting anbefaler jeg at man putter 1 tsk vaniliesukker i dejen. Jeg kan godt lide at kagen ikke er alt for sød, når der også skal frosting på.

Pynt

Jeg har pyntet dem med nem chokolade smørcreme og frisk hakket kokos.


1 kommentar:

  1. Hej, de ser rigtig lækre ud.
    Hvad mener du med 4 dobbelt bounty (hvor mange gram) :-)

    SvarSlet