60 g blødt smør
125 g flormelis
1 tsk vaniliesukker
100 g neutral flødeost - fx Philadelphia
Det hele røres sammen til en luftig masse. Drop evt vaniliesukker og tilsæt istedet lidt citronsaft eller hindbær/jordbær pure.
Denne frosting bliver dejlig fast og "smelter" ikke ligesom smørcreme kan gøre. Det gør den noget lettere at arbejde med.
Hejsa -- hvordan bliver denne opskrift er den så fast at man kan sprøjte den ovenpå muffins (jeg tænker så det holder formen - syntes nemlig mange gange cheese frosting bliver tynd)
SvarSletTak - mvh Anita
Hej Anita.
SvarSletJeg har haft held med denne opskrift rigtig mange gange.. Jeg har prøvet en enkelt gang at den bleb helt flydende.. og kan simpelthen ikke fortælle hvorfor!
Men umiddelbart så JA - den bliver god fast og kan sprøjtes ud :)
Hvis man bruger light produkter så har det en tendens t at løbe;)
SvarSletPræcis, light er no go til denne glasur!!!
SletMmm.. Jeg lavede denne frosting i går til gulerods cup cakes.. Hold op den er lækker at arbejde med.. Super nem at lave, og nem at sprøjte på kagerne.. Tak for at du har delt denne :D
SvarSletHusk altid at hvis man synes den bliver for tynd, så bland mere flormelis i :)
SvarSletHvis man vil sprøjte det på cupcakes, hvor mange bliver der så ca. til i opskriften? :-)
SvarSletJeg vil også gerne vide hvor mange der bliver til :)
SvarSletMvh Maria
Hej Maria
SvarSletEn dobbeltportion giver frosting til 12 cupcakes. Se evt den nye opskrift på Cream Cheese frosting hvor jeg har skåret lidt ned i flormelisen og smørret :)
Hej...tror du at cremen vil holde sig fast natten over, (ikke skille!!) -hvis der tilsættes hindbær?
SvarSletEller er det bedst at røre det sammen på dagen, hvor det skal bruges?
Jeg laver altid cremen den dag jeg skal bruge den.. så synes jeg man får det bedste resultat :)
SletNeutralsmøreost?? Føj for den lede :-( Der skal bruges flødeost, og der er en kæmpe forskel på de 2 ting!! (Mon ikke det er en skrivefejl?)
SvarSletJeg bruger altid philipelphia - men det kalder man nok flødeost og ikke neutral smørost.. Jeg retter det :)
Sletbrugte din opskrift for leden til at smøre kager op, men synes den bliver meget blød til opsmøring når de skal overtrækkes.. jeg tænkte så om man ikke bare kan tilsætte mere smør´? så bliver den ved hårdere når den køler ned..
SvarSletHej Ronja
SletDenne opskrift er ikke god til at smøre kager op med, den bliver slet ikke hård nok :)
Jeg har en opskrift til opsmøring af kager.. som fungerer rigtig godt! Prøver at se under "frosting/smørcreme" i fanen til venstre :)
Ville man kunne komme kakao i, eller ville det smage dårligt? (:
SvarSletJeg har lavet frostingen med hindbær pure, og til-satte lidt efter lidt af pureen så den fik smag af hindbær. Men jeg syntes den er blevet meget blød frostingen, uanset hvor meget flormelis jeg så også til-satte.. Så Nu har jeg sat den i fryseren i håb om den "samler" sig lidt, hvad kan man ellers gøre.. :/
SvarSlet