10-12 muffins.
2 æg
3 dl sukker
1/2 tsk salt
3 spsk kakao
1 spsk vaniliesukker
1/2 tsk bagepulver
2 dl hvedemel
125 g smeltet smør
Tænd ovnen på 175 grader.
Rør æg og sukker sammen med en gaffel.
Rør saltet i sammen med kakao, vaniliesukker, bagepulver og mel. Rør derefter det afkølede smør i.
Hæld dejen i muffinsforme og bag dem i ca 20 min.
Lime Topping
250 g mascarpone flødeost
2 tsk vaniliesukker
1 spsk flormelis
1/2 dl fintreven hvid chokolade
reven skal af en økologisk lime.
Pisk mascarpone, vaniliesukker og flormelis luftigt.
Vend chokolade og limeskal i.
Jeg har Farvet Limecremen med grøn pastafarve.
OBS: Limen i cremen "smelter" fondanten.. det er derfor vigtigt at pynten først lægges på lige før servering.
Jeg sprøjter limecremen ud med tyl 1F - derefter dryssede jeg dem med rødt sukker og fintreven hvid chokolade.
Prøvede din opskrift. Super cakes - havde kun 2.5dl sukker men det gik også fint.
SvarSletdet er fandme klamt der er ost i!...
SvarSlet