mandag den 7. februar 2011

Banan og kokos cupcakes

125 g smør
200 g sukker
1 spsk vanillesukker
3 æg
50 g kokosmel
100 g hvedemel
1 tsk bagepulver
100-150 g mørk chokolade eller evt toblerone
1 banan skåret i små stykker

Tilberedning
Rør smør, sukker og vanille blødt. Pisk æggene i et ad gangen.
Bland kokosmel, hvedemel og bagepulver, rør det i dejen.
Tilsæt chokolade samt banan, og rør dejen hurtigt sammen.
Fordel dejen i 12 muffinsforme - bages ved 200 grader i ca 15 min.

Disse muffins holder sig dejlig svampet i lang tid - og er idelle til nedfrysning.

1 kommentar:

  1. Hej, jeg har nu lavet disse muffins en del gange og de er super lækre!!! :-)
    Men tænker lige om du tror det ville kunne lade sig gøre at lave dem som en hel stor kage istedet for i muffins forme?

    Mvh signe

    SvarSlet