I sidste uge holdte jeg juleafslutning for vores madklub. Vi bagte og pyntede over 140 sukkerkager.. det var en rigtig hyggelig og julefyldt eftermiddag og aften.
Opskriften på sukkerkagerne er HER, jeg bager dem hvert år. Glasuren er Royal iceing, og er bare flormelis og past. æggehvider tilsat pastafarve.. når man bruger past. æggehvide tørre kagerne helt op, og de kan opbevares uden problemer. man kan også lave et lille hul i kagerne før bagning, så de kan hænges på juletræet :)
Her er nogle billeder fra eftermiddagen og af nogle af mine kager.
Louise og heidi bager
Emilie ruller og ruller
3 forskellige slags smag.
- kakao
- revet skal af en appelsin
- 2 tsk kanel, 1 tsk kardemomme og lidt ingefær
kakao kagerne
glasuren laves
7 farver "royal iceing" glasur
Lidt af pynten
Elgen brækkede desværre benene før fotografering ;)
udstikkeren er fra IKEA's udstikkersæt i år - jeg er hel vild med den
Rigtig god weekend
Ser rigtig hyggeligt ud, og fine kager !
SvarSletHyggehygge
Marianne
Det oser af julehygge hi hi !
SvarSletGod jul !