lørdag den 12. marts 2011

Hjerte Cake pops



Mine Første "Cake Pops"...
Cake Pops er lavet af kagerester + en frosting. Jeg Brugte min "nem chokolade smørcreme" da den smager fantastisk..
I kage/frosting massen tilsatte jeg 2 spsk romessens, så mine cake pops kom til at smage af romkugler/trøfler.
Hjerterne stak jeg ud med en metalform - de er ca 1 cm tykke.. da kuglerne var rullet og hjerterne stukket ud, skulle det hele en tur i køleskabet - ca 1 time.
Herefter smeltede jeg chokoladen til at betrække med. Hjerterne er betrukket med hvid chokolade farvet med rød "chokolade farve".
Før Pinden bliver stukket i kagemassen, er det vigtigt først at stikke pinden ned i chokoladen, så hænger den godt fast..
Cake pops'ne præsenteres flot og sikkert ved at stikke dem ned i noget flamingo eller oasis..
De var rigtig sjove at lave - jeg tror jeg vil investere i en bog om cake pops, da det er en hel ny verden for mig. http://www.bakerella.com/ er HELT fantastisk, og jeg tror også det er hendes bog der skal købes :)

18 kommentarer:

  1. De ser lækre ud. flotte er de også. Jeg har bakerella bog og kan anbefale den helt klart.

    SvarSlet
  2. Tak Tak :)
    ja jeg har kigget meget på bogen online - den bliver snart bestilt :)

    SvarSlet
  3. Hejsa :)

    Jeg er en anden cupcake-fan, som har kigget forbi mange gang. Nu har jeg besluttet for at give mig til kende.

    Tak for en god og informativ blog :)

    Jeg har meldt mig som fast læser.

    De bedste hilsner fra
    Anita
    Liv og Mad

    SvarSlet
  4. Hej Anita
    Det er jeg glad for at høre :)
    Rigtig god weekend.
    k/h Katrine

    SvarSlet
  5. Jeg må også lige give mig til kende. Jeg har fulgt din blog som fast læser et godt stykke tid, og jeg må sige, det er altid spændende hvad du finder på. Jeg har prøvet nogle af dine opskrifter, og familien er glad for det. Har du tid og lyst kan du kigge ind på min blog.

    www.mode-mad.blogspot.com

    SvarSlet
  6. Hvor er de fine :) jeg har købt min sådan en "little cupcake mold" som laer nogle flotte minicupcakes.. den er jeg super glad for, men hvor er det en god idé med hjerterne.

    SvarSlet
  7. Hej Dorthe.
    Jeg er glad for du kan bruge nogle af mine opskrifter :) har også stukket næsen forbi din blog - rigtig fin!

    Ditte - er det den her du har?
    http://www.mylittlecupcakepop.com/
    Jeg har LÆNGE ønsket mig den.. Jeg læste lige at de er ved at lave en ny forbedret udgave som kommer sidst i maj, så skal jeg helt sikkert have den :) den er jo ikke til at undvære..

    SvarSlet
  8. Det er præcis den jeg har.. forbedret udgave?? nej hvor spændende.. de er en smule svære at få ud af formen nemlig, så man kommer tit til at trykke dem lidt sammen. Den glæder jeg mig til ;)

    SvarSlet
  9. ja det er spændende, de skriver på hjemmesiden at designet mm vil blive ændret en smule, og er klar til levering sidst i maj :)

    SvarSlet
  10. så sidder jeg klar og venter :)

    SvarSlet
  11. MUMS MUMS hvor ser de gode ud ;)
    Hvor lang tid i forvejen kan man lave dem, før de skal serveres? Kan jeg lave dem dagen før og så sætte dem på køl?

    Hygge Luise

    SvarSlet
  12. Hej Loise
    du kan sagtens lave dem dagen før og så sætte dem på køl.. jeg vil sige max 4 dage i køleskabet.. Så smager de stadig helt fint :)

    SvarSlet
  13. Super tusind tak for dit svar ;) Så slipper jeg for stress hehe

    Hygge Luise

    SvarSlet
  14. Hej! Har lige et par spørgsmål,til dine lækre cake pops :-)
    - Hvor har du købt slikkepind-pindene?
    - Hvor købte du din smørcreme?
    Hilsen Pauline.

    SvarSlet
  15. Hej Pauline.
    Jeg har købt pindene hos special købmanden i Rødovre.
    Smørcremen har jeg selv lavet.. det er "nem chokoladesmørcreme" som du også finder opskrift på her på bloggen.
    kh Katrine

    SvarSlet
  16. Hvor er is vaflerne bare fine.... Hvad er det lyserøde du dypper dem i?

    SvarSlet
  17. Tak skal du ha :)
    Alle mine cakepops er overtrukket med chokolade.
    Både hjerterne og isvaflerne er smeltet hvid chokolade, som er farvet med en lille smule rød chokoladefarve.
    Hjerterne er efterfølgende drysset med rød sukker.

    SvarSlet