Igår havde jeg nogle bananer der skulle bruges.. Så jeg bagte en banankage. Opskriften er denne - banan cupcakes. Alle mine opskrifter kan sagtens laves som større kager, bagetiden skal bare justeres. Denne banan kage lavede jeg i et ovalt fad og bagte 30 min ved 180-200 i alm. ovn.
Jeg tilsatte 250 g mørk groft hakket chokolade, 1 tsk kanel og 1 tsk kardemomme.
Hvis du synes kagen er ved at få for meget farve, så læg et stykke staniol over.
Da det er en banankage kan den stadig virke lidt klistret efter de 30 min, men når kagen er kølet af har den samlet sig og er dejlig svampet.
Hvis du synes chokoladen i store kager og i dine muffins har en tendens til at synke til bunds i dejen, så rør det hakket chokolade i melen før du blander det med det "våde". Det lille lag af mel omkring chokoladen, gør at det ikke synker til bunds i dejen.
Appetitvækkende billede, det nederste og tak for en god ide mht. chokoladen !
SvarSlet