mandag den 27. januar 2014

TOMS Ekstra pålægschokolade

For et par uger siden ringede et postbud på min dør - han havde en fin lille pose til mig fra TOMS EKSTRA med deres nye pålægschokolade.
I posen lå 2 pakker pålægschokolade og en fin lille beskrivelse af deres nye produkt.

“Den lille, fine plade 4 gram Toms EKSTRA 70 % pålægschokolade har en fin profil i forhold til de ti nye kostråd:
Variation og den rette mængde kalorier er nøgleordet til sund kost. Og netop derfor sætter myndighederne med de ti nye kostråd fokus på, at også pålæg skal varieres. Kødpålæg er fint til mange ting, hummus og avokadomos er godt til andet og pålægschokolade noget tredje. Alle tre dele kan indgå i varieret kost”, forklarer Hanne Juul, autoriseret klinisk diætist fra Kostklinikken SOVI, og fortsætter: ”Det vigtige er at fokusere på en kost med en god balance mellem protein, kulhydrat, fedt, fibre og salt. En god fordeling med begrænsning af sukker og hurtige kulhydrater er med til at stabilisere vores insulin og vores blodsukker – og når det er stabilt, føler du dig mere mæt, og så falder du ikke så nemt i sukkerfælden.  ½ skive rugbrød med pålægschokolade giver mindre sukker og kulhydrat end en rugbrødsmad med figenpålæg ”.  Hanne Juul er, sammen med læge Bjarne Stigsby, forfatter til bogen ’Spis dig Rask’, hvor fokus er på en kost, der holder dig mæt, sørger for, at dit blodsukker er stabilt, og forebygger bl.a. diabetes-2, træthed, PCOS, depression og overvægt.”

Sammen med pålægschokoladen lå også en opskrift på grovboller - Den har jeg dog ikke fået afprøvet endnu. TOMS forslår at man i stedet for at bruge pålægschokoladen på sit brød, kan smuldre et stykke i lidt skyr sammen med lidt frugt. Så fint pakket ind.. 
Det er en fornøjelse at modtage et produkt hvor der er kræset for hyggen og detaljerne


Pålægschokladen er pakket fint ind i guldpapir..
 og designet af æsken er bare indbydende.


Smagen er i top og ikke for sød.
Man får sin chokolade trang opfyldt. 
Skiverne er lidt tynde, men det er bevidst fra TOMS side af (4 gram). 
En chokolade elsker som jeg kan dog godt finde på at ligge et lille ekstra stykke på mit brød

Ingen kommentarer:

Send en kommentar