lørdag den 12. marts 2011

flere flødeboller



Min Kære Frederik fyldte 1 år idag - så jeg havde lovet at medbringe en ordentlig omgang flødeboller..
Jeg er blevet ret vild med flødeboller der er overtrukket med hvid chokolade, og derefter drysset med lidt guldstøv :)

2 kommentarer:

  1. Marianne Hagen Ejlersen13. marts 2011 kl. 06.24

    Uhmmm.... jeg "faldte" helt tilfældigt over din fine blog i sidste uge - og jeg har allerede fået lavet to portioner flødeboller efter din opskrift. De er virkelig lækre!!
    Min ældste søn er ikke så vild med mørk chokolade, så jeg har forsøgt at lave et par stykker med hvid chokolade - de er dog ikke blevet så fine som dine :) Må jeg spørge, hvilken slags chokolade du bruger?
    Mvh. Marianne

    SvarSlet
  2. Hej Marianne.
    Jeg er glad for du kan bruge min opskrift :)
    jeg bruger helt alm hvid chokolade, jeg prøver at finde nogle gode kvaliteter rundt omkring, jeg synes ofte de billige fra fx Aldi har en for sød smag. Marabou har lavet en hvid chokolade, det er den jeg brugte denne gang, og den er god. husk at lade 1/3 af chokoladen være mens du smelter det andet 2/3 og bland så til sidst den sidste 1/3 i det smeltede chokolade.. det gør at chokoladen får den rette temp, og stivner godt når flødebollen er betrukket :)
    k/h Katrine

    SvarSlet