søndag den 28. april 2013

Stafet for livet event

Igår brugte jeg dagen i Ryslinge hvor jeg havde sagt ja til at stå for en cupcake workshop.
Den lokale skole var lavet om til et kage mekka - hvor Gitte og Ann-Louise samlede ind til hold Proof of life/Drivkræften til Stafet for livet i Odense.
Her er lidt om hvad drivkræften og hold Proof of Life er: 

Deltagerne på vores hold er alle unge kræftramte - dvs. personer, der har fået en kræftdiagnose mens de var mellem 18 og 40 år gamle - samt deres venner og pårørende.

De kræftramte deltagere på holdet har mødt hinanden i Proof of Life eller Drivkræften.

Proof of Life og Drivkræften er henholdsvis en selvstændig forening og et projekt under Kræftens Bekæmpelse, men begge med samme formål - nemlig det at skabe fora, hvor unge kræftramte og kræftoverlevere kan mødes og søge ligesindet samvær og støtte.

Proof of Life har sporten og genoptræning af kroppen som omdrejningspunkt for samværet. Her mødes vi én gang ugentligt med det ene brændende ønske om at genvinde styrken og tilliden til vores hårdt prøvede kroppe. Det gør vi gennem fysisk træning af forskellig karakter afhængig af mulighederne og de mennesker, der er mødt op til træning. Og så har vi det sjovt, mens vi gør det!

Drivkræftens omdrejningspunkt er det sociale samvær. I Drivkræften laves sociale arrangementer, hvor vi kan mødes og skabe netværk, støtte hinanden og dele viden om det at være ung og kræftramt. Ingen må føle sig alene med sin kræftdiagnose!

Drivkræften søger desuden at udbrede kendskabet til de unge - og ofte oversete - kræftramte og deres særlige situation - nemlig den at stå i starten af sit liv med en måske livstruende diagnose lagt på de alt for unge skuldre.


Her er jeg før det hele startede og børnene væltede ind :)


Stor koncentration i workshoppen


Her er et udpluk af alle de fine cupcakes der blev lavet - det var så sjovt og hyggeligt at se børnene være kreative. Der var sponsoreret krymmel og fondant og jeg havde medbragt lidt sjove udstikkerer - så var der blot tilbage at slippe fantasien løs


Stor koncentration


Der blev også lavet en lille artikel om arrangementet, det kan i læse om på fyens


Bianca som har bloggen biancas kageverden havde også en rigtig fin workshop hvor man kunne lave fine fondant bamser.


1 kommentar:

  1. Hvor sejt du stiller din kreativitet og tid til rådighed. Stor respekt for det som går direkte til velgørendehed og et "break fra hverdagen" :-)

    SvarSlet