fredag den 14. juni 2013

Cafelatte cupcakes med pistaciemarcipan

Så kommer en lidt modificeret opskrift på mine cafelatte cupcakes. Jeg havde købt noget pistaciemarcipan på tilbud og ville prøve det af i mine cafe latte cupcakes. Jeg lavede halv portion og erstattede likøren af Cuba Caramel, og tilføjede lidt groft salt.
Jeg lavede lidt om på min oste frosting, for jeg synes den hurtigt bliver meget sød.. Jeg lavede denne Cream cheese frosting med 5 tsk citronsaft. Den blev rigtig lækker.

Jeg fik forskellige folk til at prøvesmage mine cupcakes - og her er lidt af reaktionerne:

"Jeg kan godt lide når der sker noget - og der sker sgu noget i den her kage!"

"Ajj - jeg tror den er lidt for vild til mig"

"Jeg ved ikke helt om smagene passer sammen, eller også er jeg bare er overrasket"

"Mmmmmmmmm"

Hvis i vil prøve en anderledes kage, kan i prøve at bage dem en dag, pistaciemassen kan også erstattes af en karamel eller et stort stykke chokolade.
Jeg har før brugt både rom eller whiskey i kagerne, det er super lækkert.


Jeg fyldte formen 1/3 og sprøjtede lidt pistaciemasse deri - hvorefter jeg fyldte dej i igen


Blomsterne fik jeg i en pakke fra Dr. Oetker, og jeg synes de er rigtig fine.
Konsistensen er lidt nadver agtig - men de holder sig fint i kølekskabet.
Desuden synes jeg pastelfarverne er rigtig fine her til sommer







Opbevar kagerne på køl.
Ha' en dejlig weekend :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar