søndag den 16. juni 2013

Eksamens fejring og Oreo cupcakes

I denne uge har jeg endelig fået SOMMERFERIE - det blev blandt andet fejret med veninder og Oreo's cupcakes. Jeg synes de er en lille bid af himmelen - og med 100 gram groft hakket mørk chokolade i blev de helt perfekte :)



Her blandes Oreo's og chokolade i dejen


Jeg har købt disse fine papirs forme i en lille hyggelig butik i Fåborg



Jeg bruger ofte denne espresso pulver i bagværk og frostings.


Jeg lavede Martha stewart swiss meringue frosting.
Da der er smør i denne bliver den hård på køl - så husk at tage kagerne ud af køleskabet
 ca 15 min før servering.
Jeg blandede 5 hakket Oreo's i samt 1 tsk espresso pulver.


Jeg sprøjtede min frosting ud med en stor rund tyl, da der er Oreos i.
Personligt synes jeg at denne frosting er lidt tungere i det, end en uden smør.. 
Så man skal ikke overdrive med mængden :)


Da mine forme denne gang er lidt større end de plejer at være,
 blev der 16 cupcakes ud af portionen. 
Husk at opbevar dem i køleskabet pga frostingen.
Og de smager ligeså godt dagen efter de er lavet.

1 kommentar:

  1. De smager fantastisk.
    Har lagt din opskrift på min blog, og henviser til dig. Håber dette er ok);
    Tak for en inspirerende blog!

    SvarSlet