Her blandes Oreo's og chokolade i dejen
Jeg har købt disse fine papirs forme i en lille hyggelig butik i Fåborg
Jeg bruger ofte denne espresso pulver i bagværk og frostings.
Jeg lavede Martha stewart swiss meringue frosting.
Da der er smør i denne bliver den hård på køl - så husk at tage kagerne ud af køleskabet
ca 15 min før servering.
Jeg blandede 5 hakket Oreo's i samt 1 tsk espresso pulver.
Jeg sprøjtede min frosting ud med en stor rund tyl, da der er Oreos i.
Personligt synes jeg at denne frosting er lidt tungere i det, end en uden smør..
Så man skal ikke overdrive med mængden :)
Da mine forme denne gang er lidt større end de plejer at være,
blev der 16 cupcakes ud af portionen.
Husk at opbevar dem i køleskabet pga frostingen.
Og de smager ligeså godt dagen efter de er lavet.
De smager fantastisk.
SvarSletHar lagt din opskrift på min blog, og henviser til dig. Håber dette er ok);
Tak for en inspirerende blog!