I rigtig mange amerikanske opskrifter skal man bruge græskarpure på dåse.... men det er altså ikke nemt at finde i danmark. Men hvorfor skulle man også ase rundt for at finde det, når man meget nemt kan lave det selv.
Græskarpureen kan holde sig i 2 dage i køleskabet.
Du skal bruge
til ca 5 dl færdiglavet græskarpure
- 1 hokkaido græskar
- Tænd ovnen på ca 130 grader
- Skær græskaret over i 2 halve og fjerne kernerne - dette kan nemt gøres med en isske
- Skær græskaret ud i ca 3 cm både, ligesom en melon
- Læg bådene på en bradepande beklædt med bagepapir, og bag dem cirka en time i ovnen til de er møre
- Lad bådene køle lidt af og fjern skralden, man kan hive den forsigtigt af med en kniv
- Put græskarkødet ned i en skål og mos det godt med en gaffel eller brug din stavblender
- Til sidst skal pureen have konsistens som en tyk kartoffelmos
- Brug pureen samme dag eller opbevar den i dit køleskab i op til 2 dage
Hvor mange grader skal ovnen være på?
SvarSletDer kan nu fås græskar puré på dåse hos Frederiksberg Købmanden på Gammel Kongevej 84 :-)
SvarSlet