tirsdag den 16. oktober 2012

Hjemmelavet Græskarpure

Jeg har de seneste dage læst en hel om diverse græskarkager rundt om på nettet.. Jeg er især blevet inspireret af mange amerikanske opskrifter der findes.
I rigtig mange amerikanske opskrifter skal man bruge græskarpure på dåse.... men det er altså ikke nemt at finde i danmark. Men hvorfor skulle man også ase rundt for at finde det, når man meget nemt kan lave det selv.
Græskarpureen kan holde sig i 2 dage i køleskabet.

Du skal bruge
til ca 5 dl færdiglavet græskarpure

- 1 hokkaido græskar

  1. Tænd ovnen på ca 130 grader
  2.  Skær græskaret over i 2 halve og fjerne kernerne - dette kan nemt gøres med en isske
  3. Skær græskaret ud i ca 3 cm både, ligesom en melon
  4. Læg bådene på en bradepande beklædt med bagepapir, og bag dem cirka en time i ovnen til de er møre
  5. Lad bådene køle lidt af og fjern skralden, man kan hive den forsigtigt af med en kniv
  6. Put græskarkødet ned i en skål og mos det godt med en gaffel eller brug din stavblender
  7. Til sidst skal pureen have konsistens som en tyk kartoffelmos
  8. Brug pureen samme dag eller opbevar den i dit køleskab i op til 2 dage  





2 kommentarer:

  1. Hvor mange grader skal ovnen være på?

    SvarSlet
  2. Der kan nu fås græskar puré på dåse hos Frederiksberg Købmanden på Gammel Kongevej 84 :-)

    SvarSlet