Her kommer en anden opskrift på mine påskeæg.
Denne version er med finthakket frysetørret hindbær og kokos.
Her er pakken fra Odense Marcipan der dannede grundlag for mine påskeæg.
I disse påskeæg har jeg kun brugt marcipanen og den hvide chokolade til at overtrække med
Det rød i skålen er frysetørret hindbær.
Jeg pulversirede de frysetørret hindbær i en minihakker
De røde æg på billedet er dem med frysetørret hindbær.
Der er ikke farvestoffer i mine æg, det er naturlige ingredienser der giver de fine farver.
Bland de pulveriserede hindbær og kokos i marcipanen og ælt det grundigt.
Jeg har ikke gram på hvor meget jeg brugte, jeg smagte mig frem hen ad vejen.
Til 8 små æg brugte jeg 100 gram marcipan.
Når marcipanen er trillet til æg lægges de i køleskabet ca en halv time.
Overtræk dem med hvid chokolade og drys med lidt pulveriseret hindbær.
Opbevar æggene i køleskabet.
De kan holde sig ca 14 dage
Mums gid det var mig der havde fået sådan en kasse fra Odense :)
SvarSlet