Her kommer første smagsvariant.
Denne lækre pakke modtog jeg fra Odense Marcipan.
Det blev hovedingredienserne i mine påskeæg..
Marcipan, nougat, hvid og mørk chokolade.
Til denne portion brugte jeg 100 gram marcipan,
25 g usaltede pistacienødder og
lidt nougat
Finthak pistacienødderne i en minihakker og
ælt nødderne godt ind i marcipanen.
Del marcipanen i 8 klumper og tril dem til små æg.
Tag en skarp kniv og skær ægget over.
Lav en lille fordybning i hver halvdel af ægget, og læg en lille klump nougat deri.
Saml ægget og tryk kanterne lidt sammen.
Æggene lægges på på en tallerken og stilles i køleskabet i en halv times tid.
Her et lille billede af nogle af æggene før de blev overtrukket med chokolade.
Når æggene tages ud af køleskabet, skal de overtrækkes med chokolade.
Smelt og temperer chokoladen.
Hvert æg drysses med lidt hakket pistacenød samt havsalt (eller groft salt)
Opbevar dem i køleskabet.
De kan ihvertfald holde sig 14 dage.
Her er et samlet billede af nogle af smagsvarianterne
uhm - de ser alt for lækre ud!
SvarSletHvor ser de fine og prof. ud! Det bliver man næsten nødt til at begive sig ud i :-)
SvarSlet