søndag den 15. maj 2011

Flere kyskager





I fredags lavede jeg en stor skål Kyskager - men denne gang med forskellige smag.
Jeg starter med at lave en dobbelt portion marengs, så deler jeg den ud i 6 skåle og tilsætter aroma og pastafarve - hvorefter jeg sprøjter dem ud og bager dem.

Rød = Hindbær aroma (ca 3 dråber til 1/3 portion marengs)
Gul = Citron aroma
Lys brun = Karamel aroma
Mørk brun = Lidt expresso Nestcafe
Hvid = ingen farve og ingen aroma
Grøn = Æble aroma

7 kommentarer:

  1. Mums, hvor ser de bare gode ud :) Hvor køber du dine aromaer henne? Jeg synes nemlig der kan være stort forskel på priserne? :)

    Vh Kristine

    SvarSlet
  2. Hej Kristine.
    Jeg havde lidt travlt, og købte derfor nogle flere aromaer i Panduru Hobby.. de var ret dyre, tror jeg gave 46 kr stykket.
    Normalt køber jeg dem hos specialkøbmanden, de har et meget større udvalg og er også lidt billigere :)

    SvarSlet
  3. Hvor længe kan det holde sig. Jeg skal bage nogle chokolade cupcakes til skolen, overvejer om at lave sådan noget og pynte dem til hvid glasur..
    Hvis du eventuelt har en opskrift på dem, vil det være godt...

    SvarSlet
  4. De kan ihvertfald holde sig i 2 uger i en kagedåse.. så du kan sagtens lave dem i god tid.. det var da en god ide at pynte cupcakes med dem.
    Hvis du klikker på ordet "kyskager" i mit indlæg, kommer du til opskriften.. farven på ordet er lidt mørkere, det er fordi det er et link :)

    SvarSlet
  5. Ang aromaer vil jeg lige sige at Bolsjehuset.dk har et enormt udvalg :) Kan bruges både i fondant, slik og alt mulig andet!

    SvarSlet
  6. Hej :)
    Man kan finde masser af skønne opskrifter herinde, glæder mig helt til at afprøve opskrifterne! :)
    - Jeg læste lige jeres samtaler, og jeg tror at jeg har løsningen på at ''dejen'' bliver flydende.

    Man skal piske æggehviderne til at man kan holde skålen på hovedet uden at æggehviderne slipper ud. Man skal passe på med at piske det alt for meget, ellers bliver det nemlig flyende, fordi æggehviderne mister luftigheden.

    Når man har pisket æggehviderne skal man forsigtigt tilsæt sukker ved at vende ''dejen'' sammen. Sådan opbevarer man fast- og luftheden. :) - Håber at det kan hjælpe :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak fordi du deler din erfaringer - så bliver vi alle sammen lidt klogere på kyskager :)

      Slet