Opskrift
(passer til en kage springform Ø 28)
250 g usaltet smør
ca 2/3 pakke flormelis
50 g smeltet afkølet hvid chokolade
- Smelt og brun smørret godt på en pande
- Lad det køle helt af
- Pisk flormelis i, put evt lidt mere i hvis du vil have det sødere
- Pisk det smeltede chokolade i
- Smørcremen er nu klar til brug
(Efter første opsmørring)
- Smør kagen op så jævnt som muligt
- Stil kagen på køl i 15-20 min - smørcremen er nu meget stiv
- Smør kagen op for 2 gang - brug en stålspatel som har stået i meget varmt vand til at udglatte med, varmen får smørcremen til at smelte lidt, og man kan få kagen helt jævn og med skarpe kanter.
- hvis smørcremen i din skål bliver lidt for fast mens du arbejder med den, kan man kort varme smørcremen i microovnen.. så bliver den blød igen.
, åh jeg syntes den lyder meget indviklet ? :'/
SvarSletmen er den nem nok når man kommer igang ? og er det evt en der er nemmere ? skal nemlig bruge en del!.
og lige et andet spørgsmål : Har hørt man kan bruge fløde til frosting istedet for smør ? stivner det på samme måde ?