torsdag den 7. juli 2011

Snickers muffins


Her til aften har jeg bagt Snickers muffins.. Opakriften er HER. Det er chokolade muffins med 4 snickers skåret i små stykker deri... og de smagte dejligt :) 

7 kommentarer:

 1. Føj, hvor lyder det bare lækkert!!

  Kh Camilla

  SvarSlet
 2. Jeg er lige nød til at spørge. I opskriften erstatter du så det chokolade der står med snikers eller kommer du både Snikers og chokolade i. Det lyder som en super lækker opskrift som helt klar skal afprøves.

  SvarSlet
 3. Jeg erstatter bare chokoladen med snickers - de blev vildt gode :)

  SvarSlet
 4. Super, tusind tak. Det må jeg helt afgjort prøve :-)

  SvarSlet
 5. Har lige afprøvet opskriften både med Snikers og så Mars Bar i stedet for Yankiee Bar. Det blev faktisk rigtig godt.
  Jeg brugte et lille fif jeg har lært af min kage-mentor Susie Funder. Jeg erstattede 15% af fedtstoffet (olie) med revet marcipan....den holder hver gang ;-) Hun forklarede at marcipanen gør at de andre ingredienser bedre forbinder sig med hinanden.

  SvarSlet
 6. @Betiina - det må jeg prøve.. jeg tænker umiddelbart at det bliver "lidt for meget" også at putte marcipan i.. Men hvis du siger det er godt, så er det hermed på listen over nye forsøg :)

  SvarSlet
 7. Man kan ikke smage marcipanen som sådan, men det gør altså et eller andet rigtig godt for kagen/cupcaken som helhed. Der er tydelig forskel på to cupcakes der er bagt efter den samme opskrift men hvor der er marcipan i den ene. Det skal kun være 10 - 15 % af fedstoffet der ertattes med marcipan. Jeg har prøvet Snikers opskriften og MUMS. Så ville jeg prøve den med Yankie bare men brugte Mars bar i stedet for. Det var også godt men som du også skriver,ikke nær så kraftig i smagen. Til sidste prøvede jeg også Lion bar (4 stk) Det var også godt, men igen slår det ikke Snikers cupcaken i smagen

  SvarSlet