smeltet chokolade/fløde blanding med film over
Dagen efter når det er pisket til den rette konsistens
sprøjtet på en muffin - som skal overtrækkes med mørk chokolade
Jeg har lavet denne Mouss en del gange - jeg har bare aldrig fået delt opskriften med jer..
Det er verdens nemmeste opskrift på mouss til kager eller sprøjtet ud som frosting på en cupcake. Og så kan man varierer den på utallige måde afhængig af hvilken chokolade man benytter..
Opskrift
200 gram chokolade
1/2 liter fløde
- Varm fløden i en gryde - når fløden koger tages den af blusset.
- Hæld fløden i en skål og rør hakket chokolade deri.
- Læg film over, helt ned på flødeblandingen, så der ikke dannes kondensvand
- Lad den hvile i køleskabet mindst 8 timer - gerne natten over
- Pisk flødeblandingen med elpisker - først på lav hastighed, øg hastigheden gradvist
- Når konsistensen er ligesom stift flødeskum er moussen færdig.. pas på ikke at "overpiske" så kan det skille.
desuden kan det anbefales at bruge:
- Orange chokolade
- Toms Skildpadder
- Toms Guldbarer
- Marabou Mango chokolade
- Toblerone
- After Eight
Sikke en god og lækker idé :)
SvarSletFantastisk!
SvarSletPrøvede det med Toblerone, mmmmmm...
Det vakte stor succes :)
Super lækkert . Jeg prøvede med toblerone men det smeltede da jeg kom det ned i det varme chokolade'overtræk . Hvad har keg mon gjort forkert?
SvarSletJeg tror ikke jeg forstår - Chokoladen skal jo smelte når du hælder den varme fløde over? :)
SvarSletHvor stor en kage rækker opskriften til? :-)
SvarSlet