torsdag den 23. juni 2011

Mislykkede macarones




Først og fremmest - undskyld der har været lidt stille på bloggen den sidste uge.. i Torsdags gik min store drøm i opfyldelse, jeg fik at vide at jeg er blevet optaget på Odense medicin studie pr 1 sep :)
Så den seneste uge er gået med lejlighedssøgning, opsigelse af gammel lejlighed og ren hygge.

Nå men nu til sagen.. Jeg kastede mig igår ud i at lave Macarones, og gud hvor blev de mislykkede..
De blev alt for store, lignede mere kanelsnegle end noget andet og blev bestemt ikke fine, blanke og med blondekant..
Jeg har googlet opskrifter i flere timer OG set videoer på youtube om macarones - og alligevel gik det ikke..

Meeennn jeg fortvivler ikke, når det en dag lykkes, så får i opskrift og "how to" med billeder.. men indtil videre får i kun disse billeder.

6 kommentarer:

  1. Ihh hvor fantastisk, stort tillykke med det:), det lyder bare helt vildt spændende.
    Jeg synes at dine Macarones ser fine ud, havde jeg lavet dem ville det ligne noget min datter havde lavet;). Hatten af for din tålmodighed;)
    Annette (Annetteskager)

    SvarSlet
  2. Ej hvor er det godt, stort tillykke med optagelsen ;-) Jeg synes altså også dine Macarones ser fine ud.

    Mange hilsner og endnu et stort tillykke
    Betiina

    SvarSlet
  3. Hejsa :)
    Tillykke med studiet .. Ville bare lige dele lidt ud af mine egne macarons forsøg, det er lykkedes for mig at få dem rigtig fine. Jeg har lagt opskriften ind på min blog, det kan være den er til hjælp ...

    Held og lykke :)

    // Lo

    SvarSlet
  4. Hjertelig tillykke med optagelsen på medicinstudiet. Det er super flot. Håber dog du stadig får tid til at bage masse lækre kager og lægge billeder og opskrifter herind :) Prøvede din chokoladekage med friske jordbær den anden dag. Den var f..... god!! :)

    Vh Winnie

    SvarSlet
  5. 1000 tak alle sammen - der skal nok stadig blive tid til at kage nørde engang imellem :)

    SvarSlet
  6. Som universitetsstuderende kan jeg kun sige at bagning er en god overspringshandling, når læsningen bliver for meget :-)

    Dertil vil jeg så sige, at jeg også har arbejdet i macarons. Mine er blevet rigtig fine og selve macaronerne uden creme kan holde sig længe i en lufttæt beholder. Der er billeder på min blog.

    Ps. Jeg er meget inspireret af din blog og har bagt adskillige af dine opskrifter!

    SvarSlet